Kugghjulsreducerare

Kugghjulsreducerare är växellådor mellan hydraulmotorerna och maskinanordningarna. I vårt företag är syftet med reduktionsväxeln att överföra kraft från motor till en vinsch eller krandrift för att minska varvtalet och öka vridmomentet.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD har tvingat designa växelreducerarna i många år. Vi tillhandahåller planetväxelreducerare från ettsteg till tresteg med en rad reduktionsförhållande. Vår designgrupp kan tillhandahålla anpassat reduktionsförhållande till kunder och även tillhandahålla standardreduktionsförhållande (Se produktsida) med kort leveranstid.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD har massor av erfarenhet och avancerad utrustning för tillverkning av växelreducerare med exakt spiralformade tänder och balanserad solhjulsaxel. Dessa exakta komponenter säkerställer lågt spel, hög mekanisk effektivitet och mindre felfrekvens. Dessutom väljer vi även pålitliga leverantörer för att säkerställa en stabil kvalitet på tätningar och fästa delar för växelreducerare.

Dessa växelreducerare används allmänt i hjuldrift, svängdrift, vinschdrift, banddrift och skärhuvuden. Generellt sett kombineras växelreducerarna med våra hydraulmotorer eller servomotorer för roterande maskiner.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD är en av de bästa leverantörerna av växelreducerare i Kina. Vi har tillverkat dessa växelreducerare sedan 2006. Vi har exporterat våra växelreducerare till många kunder från Asien, Europa och Amerika med stark teknisk support, bra kvalitet och tjänster. Vi hoppas kunna bli din pålitliga och långsiktiga affärspartner i Kina.
I vilket fall som helst bör du välja en professionell Kina Kugghjulsreducerare tillverkare och leverantör. Vår fabrik kan tillhandahålla Kugghjulsreducerare anpassade tjänster och gratis prov till dig. Om det finns i lager kan du beställa produkter. Vi välkomnar verkligen nya och gamla kunder att besöka vår fabrik för samråd och förhandlingar.