XHDJ elektrisk vinsch

En XHDJ elektrisk vinsch är en mekanisk anordning som används för att linda upp eller avveckla tunga vikter genom att justera spänningen på vajer. I allmänhet består en elektrisk vinsch av en trumma som är fäst vid en reduktionsväxellåda och kan drivas av en hydraulmotor eller en elmotor. En elektrisk vinsch inkluderar en solenoidbroms eller en mekanisk skivbroms eller spärrhake och spärrhake som förhindrar att den rullas upp om inte bromsen är öppen.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD har tvingat designa den elektriska vinschen i många år. Vi kan tillhandahålla anpassade designförslag för elektrisk vinsch enligt kundens speciella användningsvillkor. Dessutom har vi en serie standardtyp av Elvinsch med lägre pris och kort leveranstid (se produktsidor).

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD har massor av erfarenhet och avancerad utrustning för tillverkning av elektrisk vinsch med stark stålstruktur och exakta komponenter. Vi tillverkar inte bara den elektriska vinschen, utan även de matchade produkterna som reduktionsväxellådor, hydraulmotorer, hydraulsystem. Så vi kan leverera förslaget till den integrerade hydrauliska kraftanordningen till kunder med stabil och hög kvalitet.

I våra tidigare fall användes den elektriska vinschen vanligtvis i dragutrustning, krossande kran, fartygsdäckskran, bilkran, rörlyftmaskin, borrmaskin med krossfunktion. Vår elektriska vinsch kan arbeta under tuff miljö eller extrema temperaturer under långvarig kontinuerlig drift.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD är en av de bästa elektriska vinschleverantörerna i Kina. Vi har tillverkat denna elektriska vinsch sedan 2006. Vi har exporterat vår elektriska vinsch till många kunder från Asien, Europa och Amerika med stark teknisk support, bra kvalitet och tjänster. Vi hoppas kunna bli din pålitliga och långsiktiga affärspartner i Kina.

I vilket fall som helst bör du välja en professionell Kina XHDJ elektrisk vinsch tillverkare och leverantör. Vår fabrik kan tillhandahålla XHDJ elektrisk vinsch anpassade tjänster och gratis prov till dig. Om det finns i lager kan du beställa produkter. Vi välkomnar verkligen nya och gamla kunder att besöka vår fabrik för samråd och förhandlingar.