GFT-vinschhastighetsreducerare

GFT-vinschhastighetsreducerare är växellådor mellan hydraulmotorerna och maskinanordningarna. I vårt företag är syftet med Winch Speed ​​Reducers att överföra kraft från motor till en vinsch eller krandrift för att minska varvtalet och öka vridmomentet.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD har tvingat designa Winch Speed ​​Reducers i många år. Vi tillhandahåller planetariska vinschhastighetsreducerare från ettsteg till tresteg med en rad reduktionsförhållande. Vår designgrupp kan tillhandahålla anpassat reduktionsförhållande till kunder och även tillhandahålla standardreduktionsförhållande (Se produktsida) med kort leveranstid.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD har massor av erfarenhet och avancerad utrustning för tillverkning av vinschhastighetsreducerare med exakt spiralformade tänder och balanserad solhjulsaxel. Dessa exakta komponenter säkerställer lågt spel, hög mekanisk effektivitet och mindre felfrekvens. Dessutom väljer vi även pålitliga leverantörer för att säkerställa den stabila kvaliteten på tätningar och fästdetaljer för vinschhastighetsreducerare.

Denna vinschhastighetsreducerare används allmänt i hjuldrift, svängdrift, vinschdrift, banddrift och skärhuvuden. Generellt sett kombineras Winch Speed ​​Reducers med våra hydraulmotorer eller servomotorer för roterande maskiner.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD är en av de bästa leverantörerna av Winch Speed ​​Reducers i Kina. Vi har tillverkat dessa Winch Speed ​​Reducers sedan 2006. Vi har exporterat våra Winch Speed ​​Reducers till många kunder från Asien, Europa och Amerika med stark teknisk support, bra kvalitet och tjänster. Vi hoppas kunna bli din pålitliga och långsiktiga affärspartner i Kina.
I vilket fall som helst bör du välja en professionell Kina GFT-vinschhastighetsreducerare tillverkare och leverantör. Vår fabrik kan tillhandahålla GFT-vinschhastighetsreducerare anpassade tjänster och gratis prov till dig. Om det finns i lager kan du beställa produkter. Vi välkomnar verkligen nya och gamla kunder att besöka vår fabrik för samråd och förhandlingar.