Hydraulisk motor

Hydraulmotor är ett mekaniskt ställdon som kan överföra hydraulisk energi till mekanisk energi. Vår hydraulmotor har fem eller sju kolvar som trycker på vevaxeln konsekvent, gör att hydraulmotorn roterar. Motorn använder dubbla kolvstödlagerstrukturer för att minska friktionen vid start och kryphastighetsintervall. Hydraulmotorn har även roterande axialfördelare för att säkerställa bästa fördelningen med korta och stora oljekanaler.

Huvudegenskaperna hos denna hydrauliska motor är hög mekanisk verkningsgrad, högt startmoment och hög volymetrisk verkningsgrad. Denna hydraulmotor kan köras med hög kontinuerlig effekt. Jämför med andra motorer, denna hydraulmotor har större cylindermatningskanaler och starkare gjutgods. De kan minska strömförlusten vid höga flöden och öka intern och extern belastningskapacitet.

Denna hydrauliska motor används allmänt inom bygg-, fartygsdäcksutrustning, gruv- och borrindustrier. Hydraulmotorerna är vanligtvis installerade i vinschar, krandrifter och växellådor.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD är en av de bästa leverantörerna av hydrauliska motorer i Kina. Vi har tillverkat denna hydraulmotor sedan 2006. Vi har exporterat vår hydraulmotor till många kunder från Asien, Europa och Amerika med stark teknisk support, bra kvalitet och tjänster. Vi hoppas kunna bli din pålitliga och långsiktiga affärspartner i Kina.
I vilket fall som helst bör du välja en professionell Kina Hydraulisk motor tillverkare och leverantör. Vår fabrik kan tillhandahålla Hydraulisk motor anpassade tjänster och gratis prov till dig. Om det finns i lager kan du beställa produkter. Vi välkomnar verkligen nya och gamla kunder att besöka vår fabrik för samråd och förhandlingar.