XHJP hydraulisk kapstan

En XHJP Hydraulic Capstan är en mekanisk anordning som används för att linda upp eller avveckla tunga vikter genom att justera spänningen på vajer. Generellt sett består en Hydraulic Capstan av en trumma som är fäst vid en reduktionsväxellåda och kan drivas av en hydraulmotor eller en elmotor. En hydraulisk kapstan inkluderar en solenoidbroms eller en mekanisk skivbroms eller spärrhake och spärrhake som förhindrar att den rullas upp om inte bromsen är öppen.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD har tvingat designa den hydrauliska kapstanen i många år. Vi kan tillhandahålla skräddarsydda förslag till design av Hydraulic Capstan enligt kundens speciella användningsvillkor. Dessutom har vi en serie standardtyp av Hydraulic Capstan med lägre pris och kort leveranstid (se produktsidor).

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD har massor av erfarenhet och avancerad utrustning för tillverkning av hydraulisk kapstan med stark stålstruktur och exakta komponenter. Vi tillverkar inte bara Hydraulic Capstan, utan även de matchade produkterna som reduktionsväxellådor, hydraulmotorer, hydraulsystem. Så vi kan leverera förslaget till den integrerade hydrauliska kraftanordningen till kunder med stabil och hög kvalitet.

I våra tidigare fall användes Hydraulic Capstan vanligtvis i dragutrustning, krossande kran, fartygsdäckskran, bilkran, rörlyftmaskin, borrmaskin med krossfunktion. Vår hydrauliska kapstan kan arbeta under tuff miljö eller extrema temperaturer under långvarig kontinuerlig drift.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD är en av de bästa Hydraulic Capstan-leverantörerna i Kina. Vi har tillverkat denna Hydrauliska Capstan sedan 2006. Vi har exporterat vår Hydraulic Capstan till många kunder från Asien, Europa och Amerika med stark teknisk support, bra kvalitet och tjänster. Vi hoppas kunna bli din pålitliga och långsiktiga affärspartner i Kina.
I vilket fall som helst bör du välja en professionell Kina XHJP hydraulisk kapstan tillverkare och leverantör. Vår fabrik kan tillhandahålla XHJP hydraulisk kapstan anpassade tjänster och gratis prov till dig. Om det finns i lager kan du beställa produkter. Vi välkomnar verkligen nya och gamla kunder att besöka vår fabrik för samråd och förhandlingar.