XHSJ Kraftig hydraulisk vinsch

En XHSJ Heavy-duty hydraulisk vinsch är en mekanisk anordning som används för att linda upp eller avveckla tunga vikter genom att justera spänningen på vajer. I allmänhet består en kraftig hydraulisk vinsch av en trumma som är fäst vid en reduktionsväxellåda och kan drivas av en hydraulmotor eller en elmotor. En kraftig hydraulisk vinsch inkluderar en solenoidbroms eller en mekanisk skivbroms eller spärrhake och spärrhake som förhindrar att den rullas upp om inte bromsen är öppen.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD har tvingat designa den tunga hydrauliska vinschen i många år. Vi kan tillhandahålla skräddarsytt designförslag för kraftig hydraulisk vinsch enligt kundens speciella användningsvillkor. Dessutom har vi en serie standardtyp av Heavy-duty Hydraulic Winch med lägre pris och kort leveranstid (se produktsidor).

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD har massor av erfarenhet och avancerad utrustning för tillverkning av tunga hydrauliska vinschar med stark stålstruktur och exakta komponenter. Vi tillverkar inte bara den tunga hydrauliska vinschen, utan även de matchade produkterna som reduktionsväxellådor, hydraulmotorer, hydraulsystem. Så vi kan leverera det integrerade hydrauliska kraftförslaget till kunder med stabil och hög kvalitet.

I våra tidigare fall användes den tunga hydrauliska vinschen vanligtvis i dragutrustning, krossande kran, fartygsdäckskran, bilkran, rörlyftmaskin, borrmaskin med krossfunktion. Vår kraftiga hydrauliska vinsch kan arbeta under tuff miljö eller extrema temperaturer under långvarig kontinuerlig drift.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD är en av de bästa Heavy-duty hydrauliska vinschleverantörerna i Kina. Vi har tillverkat denna kraftiga hydrauliska vinsch sedan 2006. Vi har exporterat vår kraftiga hydrauliska vinsch till många kunder från Asien, Europa och Amerika med stark teknisk support, bra kvalitet och tjänster. Vi hoppas kunna bli din pålitliga och långsiktiga affärspartner i Kina.

I vilket fall som helst bör du välja en professionell Kina XHSJ Kraftig hydraulisk vinsch tillverkare och leverantör. Vår fabrik kan tillhandahålla XHSJ Kraftig hydraulisk vinsch anpassade tjänster och gratis prov till dig. Om det finns i lager kan du beställa produkter. Vi välkomnar verkligen nya och gamla kunder att besöka vår fabrik för samråd och förhandlingar.