XHS radialkolvmotor

x

De stora fördelarna med denna radialkolvmotor är hög mekanisk verkningsgrad, högt startmoment och hög volymetrisk verkningsgrad. Denna radialkolvmotor kan köras med hög kontinuerlig effekt. Jämför med andra motorer, denna radialkolvmotor har större cylindermatningskanaler och starkare gjutgods. De kan minska strömförlusten vid höga flöden och öka intern och extern belastningskapacitet.

Denna radialkolvmotor används allmänt inom konstruktion, marin utrustning, gruvdrift, borrindustri och plastinsprutningsmaskin. Radialkolvmotorerna ger vanligtvis kraft till vinschar, krandrifter och växellådor.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD är en av de bästa tillverkarna av radialkolvmotorer i Kina. Under de senaste 20 åren har vi samlat mycket erfarenhet av att designa och tillverka radialkolvmotorer. Följaktligen litar många kunder från Asien, Europa och Amerika på vår radialkolvmotor med stark teknisk support, pålitlig kvalitet och tjänster. Vi hoppas kunna bli din pålitliga och långsiktiga affärspartner i Kina.
I vilket fall som helst bör du välja en professionell Kina XHS radialkolvmotor tillverkare och leverantör. Vår fabrik kan tillhandahålla XHS radialkolvmotor anpassade tjänster och gratis prov till dig. Om det finns i lager kan du beställa produkter. Vi välkomnar verkligen nya och gamla kunder att besöka vår fabrik för samråd och förhandlingar.