XHM Radialkolv hydraulisk motor

XHM Radial Piston Hydraulic Motor är ett mekaniskt ställdon som drivs av hydraulisk energi. Vår hydrauliska radialkolvmotor har fem eller sju kolvar som driver vevaxeln som roterar konsekvent. Motorn använder dubbla kolvstödlagerstrukturer för att minska friktionen vid start och kryphastighetsintervall. Den hydrauliska radialkolvmotorn har även en roterande axialfördelare för att säkerställa bästa distribution med korta och stora oljekanaler. Motorerna har ett brett utbud av fördelare finns tillgängliga med olika tryck- och flödeskontrollventiler.

Huvudegenskaperna hos denna hydrauliska radialkolvmotor är hög mekanisk verkningsgrad, högt startmoment och hög volymetrisk verkningsgrad. Denna hydrauliska radialkolvmotor kan köras med hög kontinuerlig effekt. Jämför med andra motorer har denna hydrauliska radialkolvmotor större cylindermatningskanaler och starkare gjutgods. De kan minska effekten mindre med höga flöden och öka intern och extern belastningskapacitet.

Denna hydrauliska radialkolvmotor används allmänt inom jordbruk, konstruktion, fartygsdäcksutrustning, gruv- och borrindustri. Hydrauliska radialkolvmotorer installeras vanligtvis i vinschar, krandrifter och växellådor.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD är en av de bästa leverantörerna av hydrauliska radialkolvmotorer i Kina. Vi har tillverkat denna hydrauliska radialkolvmotor sedan 2006. Vi har exporterat vår hydrauliska radialkolvmotor till många kunder från Asien, Europa och Amerika med stark teknisk support, bra kvalitet och tjänster. Vi hoppas kunna bli din pålitliga och långsiktiga affärspartner i Kina.
I vilket fall som helst bör du välja en professionell Kina XHM Radialkolv hydraulisk motor tillverkare och leverantör. Vår fabrik kan tillhandahålla XHM Radialkolv hydraulisk motor anpassade tjänster och gratis prov till dig. Om det finns i lager kan du beställa produkter. Vi välkomnar verkligen nya och gamla kunder att besöka vår fabrik för samråd och förhandlingar.