XHSLJ Hydraulisk vinsch med intern koppling

En XHSLJ hydraulisk vinsch med intern koppling är en mekanisk anordning som används för att linda upp eller avveckla tunga vikter genom att justera spänningen på vajer. I allmänhet består en hydraulisk vinsch med intern koppling av en trumma som är fäst vid en reduktionsväxellåda och kan drivas av en hydraulmotor eller en elmotor. En hydraulisk vinsch med intern koppling inkluderar en solenoidbroms eller en mekanisk skivbroms eller spärrhake och spärrhake som förhindrar att den rullas upp om inte bromsen är öppen.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD har tvingat designa den hydrauliska vinschen med intern koppling i många år. Vi kan erbjuda skräddarsydd hydraulisk vinsch med invändig koppling designförslag enligt kundens speciella användningsvillkor. Dessutom har vi en serie standardtyp av Hydraulvinsch Med Internkoppling med lägre pris och kort leveranstid (se produktsidor).

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD har massor av erfarenhet och avancerad utrustning vid tillverkning av hydraulisk vinsch med intern koppling med stark stålstruktur och exakta komponenter. Vi tillverkar inte bara den hydrauliska vinschen med intern koppling, utan även de matchade produkterna som reduktionsväxellådor, hydraulmotorer, hydraulsystem. Så vi kan leverera det integrerade hydrauliska kraftförslaget till kunder med stabil och hög kvalitet.

I våra tidigare fall användes den hydrauliska vinschen med invändig koppling vanligtvis i dragutrustning, krossande kran, fartygsdäckskran, bilkran, rörlyftmaskin, borrmaskin med krossfunktion. Vår hydrauliska vinsch med intern koppling kan arbeta under tuff miljö eller extrema temperaturer under långvarig kontinuerlig drift.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD är en av de bästa leverantörerna av hydrauliska vinschar med intern koppling i Kina. Vi har tillverkat denna hydrauliska vinsch med intern koppling sedan 2006. Vi har exporterat vår hydrauliska vinsch med intern koppling till många kunder från Asien, Europa och Amerika med stark teknisk support, bra kvalitet och tjänster. Vi hoppas kunna bli din pålitliga och långsiktiga affärspartner i Kina.
I vilket fall som helst bör du välja en professionell Kina XHSLJ Hydraulisk vinsch med intern koppling tillverkare och leverantör. Vår fabrik kan tillhandahålla XHSLJ Hydraulisk vinsch med intern koppling anpassade tjänster och gratis prov till dig. Om det finns i lager kan du beställa produkter. Vi välkomnar verkligen nya och gamla kunder att besöka vår fabrik för samråd och förhandlingar.