XHBJ dubbelhastighets hydraulisk vinsch

En XHBJ dubbelhastighets hydraulisk vinsch är en mekanisk anordning som används för att linda upp eller avveckla tunga vikter genom att justera spänningen på vajer. I allmänhet består en dubbelhastighets hydraulisk vinsch av en trumma som är fäst vid en reduktionsväxellåda och kan drivas av en hydraulmotor eller en elmotor. En hydraulisk vinsch med dubbel hastighet inkluderar en solenoidbroms eller en mekanisk skivbroms eller spärrhake och spärrhake som förhindrar att den rullas upp om inte bromsen är öppen.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD har tvingat designa den dubbelhastighets hydrauliska vinschen i många år. Vi kan tillhandahålla anpassat designförslag för dubbelhastighets hydraulisk vinsch enligt kundens speciella användningsvillkor. Dessutom har vi en serie standardtyp av Double Speed ​​Hydraulic Winch med lägre pris och kort leveranstid (se produktsidor).

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD har massor av erfarenhet och avancerad utrustning för tillverkning av dubbelhastighets hydraulisk vinsch med stark stålstruktur och exakta komponenter. Vi tillverkar inte bara den hydrauliska vinschen med dubbla hastigheter, utan även de matchade produkterna som reduktionsväxellådor, hydraulmotorer, hydraulsystem. Så vi kan leverera förslaget till den integrerade hydrauliska kraftanordningen till kunder med stabil och hög kvalitet.

I våra tidigare fall användes den dubbelhastighets hydrauliska vinschen vanligtvis i dragutrustning, krossande kran, fartygsdäckskran, bilkran, rörlyftmaskin, borrmaskin med krossfunktion. Vår dubbelhastighets hydrauliska vinsch kan arbeta under tuff miljö eller extrema temperaturer under långvarig kontinuerlig drift.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD är en av de bästa leverantörerna av dubbelhastighets hydrauliska vinschar i Kina. Vi har tillverkat denna dubbelhastighets hydrauliska vinsch sedan 2006. Vi har exporterat vår dubbelhastighets hydrauliska vinsch till många kunder från Asien, Europa och Amerika med stark teknisk support, bra kvalitet och tjänster. Vi hoppas kunna bli din pålitliga och långsiktiga affärspartner i Kina.

I vilket fall som helst bör du välja en professionell Kina XHBJ dubbelhastighets hydraulisk vinsch tillverkare och leverantör. Vår fabrik kan tillhandahålla XHBJ dubbelhastighets hydraulisk vinsch anpassade tjänster och gratis prov till dig. Om det finns i lager kan du beställa produkter. Vi välkomnar verkligen nya och gamla kunder att besöka vår fabrik för samråd och förhandlingar.