XHSC planetväxellåda

XHSC Planetary Gearbox är en växellåda med den ingående axeln och den utgående axeln i linje. En planetväxellåda används för att överföra det största vridmomentet i den mest kompakta formen. I vårt företag är syftet med XHSC planetväxellåda att överföra kraft från motor till en vinsch- eller krandrift för att minska varvtalet och öka vridmomentet.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD har tvingat designa XHSC planetväxellådan sedan 2006. Vi tillhandahåller en kompakt planetväxel XHSC planetväxel från enstegs till trestegs med en rad reduktionsförhållande. Vår designgrupp kan tillhandahålla anpassat reduktionsförhållande till kunder och även tillhandahålla standardreduktionsförhållande (Se produktsida) med kort leveranstid.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD har massor av erfarenhet och avancerad utrustning för att tillverka XHSC planetväxellåda med exakt spiralformade tänder och balanserad solhjulsaxel. Dessa exakta komponenter säkerställer lågt spel, hög mekanisk effektivitet och mindre felfrekvens. Dessutom väljer vi även pålitliga leverantörer för att säkerställa den stabila kvaliteten på tätningar och fästdetaljer till XHSC Planetary Gearbox.

Denna XHSC planetväxellåda används allmänt i hjuldrift, svängdrift, vinschdrift, banddrift och skärhuvuden. I allmänhet är planetväxellådan kombinerad med våra hydraulmotorer eller servomotorer för roterande maskiner.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD är en av de största XHSC Planetary Gearbox-leverantörerna i Kina. Vi har tillverkat denna XHSC planetväxellåda i många år och exporterat vår XHSC planetväxellåda till kunder från Asien, Europa och Amerika med stark teknisk support, bra kvalitet och tjänster. Vi hoppas kunna bli din pålitliga och långsiktiga affärspartner i Kina.
I vilket fall som helst bör du välja en professionell Kina XHSC planetväxellåda tillverkare och leverantör. Vår fabrik kan tillhandahålla XHSC planetväxellåda anpassade tjänster och gratis prov till dig. Om det finns i lager kan du beställa produkter. Vi välkomnar verkligen nya och gamla kunder att besöka vår fabrik för samråd och förhandlingar.