GFB Rotationshastighetsreducerare

GFB Rotationshastighetsreducerare är växellådor mellan hydraulmotorerna och maskinutrustning. I vårt företag är syftet med rotationshastighetsreduceraren att överföra kraft från motor till en vinsch- eller krandrift för att minska varvtalet och öka vridmomentet.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD har tvingat designa rotationshastighetsreduceraren i många år. Vi tillhandahåller planetarisk rotationshastighetsreducerare från ettsteg till tresteg med en rad reduktionsförhållande. Vår designgrupp kan tillhandahålla anpassat reduktionsförhållande till kunder och även tillhandahålla standardreduktionsförhållande (Se produktsida) med kort leveranstid.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD har massor av erfarenhet och avancerad utrustning vid tillverkning av rotationshastighetsreducerare med exakt spiralformade tänder och balanserad solhjulsaxel. Dessa exakta komponenter säkerställer lågt spel, hög mekanisk effektivitet och mindre felfrekvens. Dessutom väljer vi även pålitliga leverantörer för att säkerställa den stabila kvaliteten på tätningar och fästa delar för rotationshastighetsreducerare.

Denna rotationshastighetsreducerare används allmänt i hjuldrift, svängdrift, vinschdrift, banddrift och skärhuvuden. I våra tidigare fall kombineras rotationshastighetsreduceraren med våra hydraulmotorer eller servomotorer för roterande maskiner.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD är en av de bästa leverantörerna av rotationshastighetsreducerare i Kina. Vi har tillverkat denna rotationshastighetsreducerare sedan 2006. Vi har exporterat vår rotationshastighetsreducerare till många kunder från Asien, Europa och Amerika med stark teknisk support, bra kvalitet och tjänster. Vi hoppas kunna bli din pålitliga och långsiktiga affärspartner i Kina.
I vilket fall som helst bör du välja en professionell Kina GFB Rotationshastighetsreducerare tillverkare och leverantör. Vår fabrik kan tillhandahålla GFB Rotationshastighetsreducerare anpassade tjänster och gratis prov till dig. Om det finns i lager kan du beställa produkter. Vi välkomnar verkligen nya och gamla kunder att besöka vår fabrik för samråd och förhandlingar.