Funktionen hos den hydrauliska vinschen

- 2021-11-08-

Den hydrauliska vinschenhar hög mekanisk effektivitet och stort startvridmoment och kan utrustas med olika flödesfördelare beroende på arbetsförhållandena. Ventilgruppen kan också utformas efter användarnas behov och direkt integrerad på motoroljedistributören, såsom ventilgruppen med balansventil, överbelastningsventil, högtrycksväxelventil, hastighetsreglerande riktningsventil eller annan prestanda, broms, planetväxel, etc. är direkt installerad i trumman, trumman, stödaxeln Ramen är utformad enligt de mekaniska kraven, den övergripande strukturen är enkel och rimlig och har tillräcklig styrka och styvhet.

Utmärkande förden hydrauliska vinschen
Därför är denna serie avhydrauliska vinscharhar egenskaperna för kompakt struktur, liten volym, lätt vikt och vackert utseende. När det gäller prestanda har den egenskaperna god säkerhet, hög effektivitet, stort startmoment, bra låghastighetsstabilitet, lågt ljud och tillförlitlig drift.

Det är värt att nämna att den höga volumetriska effektiviteten hos hydraulmotorn och den högkvalitativa balansventilen löser den sekundära glidande och tomma krokskakningen av den allmänna vinschen, vilket gör lyftning, sänkning och bromsning av denna serie av hydrauliska vinschar stabil, och vinschen med koppling kan också realisera fri sänkning.

Den integrerade ventilgruppen installerad på ventilplattan förenklar effektivt användarens hydraulsystem.