Problem som inte kan ignoreras i hydraulmotorer

- 2021-11-15-

När du startar med full belastning, var uppmärksam på det nominella värdet på startvridmomentet för motornhydraulisk motor. Eftersom startmomentet är kortare än det nominella vridmomentet, om du inte är uppmärksam, kommer det att göra att arbetsorganisationen inte kan fungera normalt. Om tröghetskraften hos den framdrivna delen är stor, och om den bromsas eller tappas på kort tid, bör hjulets hydraulmotor förses med en ventil på oljereturkanalen för att undvika allvarliga stötar på den hydrauliska maskinen och orsaka skador på säkerhetsolyckor.
Som drivkraften för lyft- eller gångutrustning,hydrauliska motorermåste utrustas med hastighetsbegränsningsventiler för att förhindra att lyftmekanismer som bilar hänger föremål eller kör fort när de går ner i höga hastigheter, vilket orsakar större olyckor. Dessutom, eftersom parkeringsmottrycket för hydraulmotorn är högre än atmosfärstrycket, måste motorns oljeavtappningsrör separat styras tillbaka till bilbränsletanken och kan inte anslutas till hydraulmotorns returrör.

Dessutom, eftersom hydraulmotorn alltid läcker, om inloppet och utloppet är stängda för att bromsa, kommer den fortfarande att röra sig långsamt. När du behöver bromsa under en längre tid bör du återställa bromsen för att undvika svängning.