Hur man minskar förlusten av hydraulmotorer under användning

- 2021-11-16-

För att minska tryckenergiförlusten avhydraulisk motori det hydrauliska systemet måste vi först börja inifrån och minska effektförlusten samtidigt som systemets interna tryckförlust minskar. För att lösa detta problem kan tryckförlusten i komponentens interna flödeskanal förbättras och den integrerade kretsen och gjutflödeskanalen kan användas. Samtidigt är det också nödvändigt att minska eller eliminera strypförlusten i systemet, försöka minska överflödet som inte krävs för säkerheten och undvika användningen av ett strypsystem för att justera flödet och trycket.

Vid användning av material kan material tillverkade av statisk tryckteknik och nya tätningsmaterial användas, vilket effektivt kan minska friktionsförlusten. Underhåll under användning är oumbärligt. Underhållhydraulisk motori tid för att förhindra att föroreningar påverkar motorns livslängd och tillförlitlighet. Nya metoder för att upptäcka föroreningar måste utvecklas och föroreningsmätning online måste anpassas i tid. Ingen fördröjning tillåts för att undvika förlust orsakad av otidig hantering. För att minska tryckenergiförlusten avhydrauliska motorer, måste tillverkare och konsumenter samarbeta, så att tryckenergiförlusten kan förhindras i större utsträckning.

Naturligtvis städningen avhydraulisk motorär också mycket viktigt. Innan hydraulmotorn officiellt tas i bruk sköljs den i allmänhet. Syftet med sköljningen är att ta bort föroreningar, metallspån, fiberföreningar, järnkärna etc. som finns kvar i motorn. Under de första två timmarna av arbetet, även om motorn inte är helt skadad, kommer det att orsaka en rad fel. Därför bör motoroljekretsen rengöras enligt följande steg:

1. Rengör oljetanken med ett lätttorkat lösningsmedel och använd sedan filtrerad luft för att ta bort lösningsmedelsrester.

2. Rengör alla rörledningar i motorn. I vissa fall är det nödvändigt att sänka ner rörledningarna och lederna.

3. Installera ett oljefilter i rörledningen för att skydda oljetillförselledningen och ventilens tryckrörledning.

4. Installera en spolplatta på kollektorn för att ersätta precisionsventiler, såsom elektrohydrauliska servoventiler.

5. Kontrollera om alla rörledningar är av rätt storlek och korrekt anslutna.