Hur man löser problemet med hydraulisk motorrotation

- 2021-12-28-

Under förutsättningen av huvudkretsens säkerhetsventil, överbelastningsventil och andra tillbehör, insugningsröret ochhydrauliskmotor-gränssnittet kommer att förseglas (inte tillåtet att läcka), och det maximala trycket för oljetillförseloljan mäts vid motor-n, omvänd rotation; slå sedan på motor-n. Röret bestäms när det finns ett bärande tryck; slutligen kan det uppmätta värdet bestämmas för att bestämma feldelen med dess tekniska krav.
(1) Under förutsättningen av huvudkretsens säkerhetsventil, överbelastningsventil och andra tillbehör, inloppsröret och motor-gränssnittstätningen (ej tillåten olja), bestäm det maximala trycket för oljetillförseloljan när motor-n är positiv och reverserad; Slå sedan på motor-rörledningen och mät trycket när det är laddat;

(2) Eftersomhydraulisk motor-flödet är otillräckligt eller trycket är lågt, motor-ns uteffekt sänks, vridmomentet och varvtalet reduceras, så mätflödet bör utföras synkront med mättrycket.

(3) Kontrollera om gapet mellan fördelningsaxeln och rotorhålet är inom det tillåtna intervallet (se schema), kontrollera om cylinderns mittlinje och cylinderhålet är konsekvent, som att överskrida det tillåtna värdet för att återmonteras . När passningsgapet överskrids med rotorhålet, är slitsen närvarande i omkretsriktningen, eller kolven och rotorn är mer än 0,05 mm, och rullkokaren och rännan är mer än 0,05 mm. Kurvmotor-n för det stora vridmomentet med låg hastighet blir svag. Om de två gångmotor-erna inte är synkroniserade kommer larvbandet att köras.

(4) Slaboral skiva axiell kolv, efter långvarig höghastighetsdrift, kan motor-ns utgående axelstöd lagergap öka, axiell positioneringsgap överstiger skivans stora fjäderkompensationsvärde; cylinder (rotor) och fördelningsplatta frågade på grund av central placering. Den 4-delade fjädern på stången pressar normalt inte rotorcylindertrycket mot fördelningsplattan (skivfjäderns utmattningsstyrka sänks, elasticiteten sänks och motor-n kan köras normalt i kallt tillstånd, och varmsänkningen ökas. Förmågan att minska, vilket orsakar motor-driftssvaghet. När rotorn överstiger 0,05 mm, eller när slitaget överstiger normalvärdet, är motor-n svag och går långsamt.

Ovanstående är hur man utesluter fyrpunktsmetoden för att rotera svaga problem ihydraulisk motor-.